SK NACE
10.20 Spracovanie a konzervovanie rýb, kôrovcov a mäkkýšov
SK NACE kód
10.20 | 1020
10.20 | 1020
Zahrňuje
Táto trieda zahŕňa:
- prípravu a konzervovanie rýb, kôrovcov a mäkkýšov: mrazenie, hlboké mrazenie, sušenie, varenie, údenie, solenie, následné varenie, uloženie do soľného roztoku, konzervovanie atď.
- výrobu výrobkov z rýb, kôrovcov a mäkkýšov: rybacie filé, ikry, kaviár, substitúty kaviáru atď.
- výrobu rybacích jedál pre spotrebu ľudí a krmivo pre zvieratá
- produkciu jedál a rozpustných látok z rýb a iných vodných zvierat nevyhovujúcich pre ľudskú spotrebu
Zahrňuje taktiež
Táto trieda tiež zahŕňa:
- činnosti lodí zaoberajúcich sa iba spracovaním a konzervovaním rýb
- spracovanie morských rias
Vylučuje
Všeobecné informácie
Názov SK: Spracovanie a konzervovanie rýb, kôrovcov a mäkkýšov
Názov EN: Processing and preserving of fish, crustaceans and molluscs
Krátky názov SK: Spracov.a konzerv.rýb
Krátky názov EN: Processing of fish
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -
Názov EN: Processing and preserving of fish, crustaceans and molluscs
Krátky názov SK: Spracov.a konzerv.rýb
Krátky názov EN: Processing of fish
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -