SK NACE
10.13.0 Spracovanie mäsových a hydinových mäsových výrobkov
SK NACE kód
10.13.0 | 10130
10.13.0 | 10130
Zahrňuje
Táto trieda zahŕňa:
- výrobu sušeného, soleného alebo údeného mäsa
- výrobu mäsových výrobkov:
- výrobu sušeného, soleného alebo údeného mäsa
- výrobu mäsových výrobkov:
- klobás
- salám
- tlačenky
- jaterníc
- mozočkovej klobásky
- bolonskej salámy
- lahôdkových paštét
- ragú
- varenej šunky
Vylučuje
Všeobecné informácie
Názov SK: Spracovanie mäsových a hydinových mäsových výrobkov
Názov EN: Production of meat and poultry meat products
Krátky názov SK: Spracov.mäsových výr.
Krátky názov EN: Production of meat
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -
Názov EN: Production of meat and poultry meat products
Krátky názov SK: Spracov.mäsových výr.
Krátky názov EN: Production of meat
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -