SK NACE
10.12.0 Spracovanie a konzervovanie hydinového mäsa
SK NACE kód
10.12.0 | 10120
10.12.0 | 10120
Zahrňuje
Táto trieda zahŕňa:
- prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním a balením hydiny
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa v individuálnych kusoch
- výrobu jedlých hydinových tukov
Zahrňuje taktiež
Táto trieda tiež zahŕňa:
- výrobu peria a prachového peria
- výrobu peria a prachového peria
Vylučuje
Táto trieda vylučuje:
- balenie mäsa, pozri 82.92
- balenie mäsa, pozri 82.92
Všeobecné informácie
Názov SK: Spracovanie a konzervovanie hydinového mäsa
Názov EN: Processing and preserving of poultry meat
Krátky názov SK: Spracov.hydin.mäsa
Krátky názov EN: Process.of poultry meat
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -
Názov EN: Processing and preserving of poultry meat
Krátky názov SK: Spracov.hydin.mäsa
Krátky názov EN: Process.of poultry meat
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -