SK NACE
10.11.0 Spracovanie a konzervovanie mäsa
SK NACE kód
10.11.0 | 10110
10.11.0 | 10110
Zahrňuje
Táto trieda zahŕňa:
- prevádzku bitúnkov zaoberajúcich sa zabíjaním, spracovaním alebo balením mäsa: hovädzieho, bravčového, jahňacieho, zajačieho, baranieho, ťavieho atď.
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po porážkach / v kusoch
- výrobu čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa, po rezaní / v plátkoch, kúskoch
Zahrňuje taktiež
Táto trieda tiež zahŕňa:
- zabíjanie a spracovanie veľrýb na pevnine alebo na špecializovaných lodiach
- výrobu kože a kožušiny pochádzajúcich z bitúnkov, vrátane kožušníctva
- výrobu bravčovej masti a iných jedlých tukov živočíšneho pôvodu
- spracovanie vnútorností zvierat
- výrobu jatočnej vlny
Vylučuje
Všeobecné informácie
Názov SK: Spracovanie a konzervovanie mäsa
Názov EN: Processing and preserving of meat
Krátky názov SK: Spracov.a konzerv.mäsa
Krátky názov EN: Processing of meat
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -
Názov EN: Processing and preserving of meat
Krátky názov SK: Spracov.a konzerv.mäsa
Krátky názov EN: Processing of meat
Platnosť od: 01.01.2008
Platnosť do: -
Štruktúra SK NACE pre kód 10.11.0
10.11.0 Spracovanie a konzervovanie mäsa